prev next
  • Geen dieet, maar een aanpak om kinderen belangrijke gezondheidsvaardigheden aan te leren.

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen hebben een belangrijke taak in de ontwikkeling van kleine ontdekkende peuters tot eigenwijze kleuters. Als organisatie heb je natuurlijk het welbevinden van de kinderen voor ogen en weet je dat een gezond voedings- en beweegbeleid hierbij onontbeerlijk is. Maar niet altijd is alle kennis of tijd aanwezig om dit zelf vorm te geven.

 

Voedzaam en Anniek

Mijn naam is Anniek Sturm. Ik ben BGN-gewichtsconsulent en kindervoedingscoach en zet mij in voor professionals, ouders en kinderen met (dreigend) overgewicht, ondergewicht en slechte eters. 

 

Advies en praktijk

Er is een grote behoefte onder opvoeders aan helder en duidelijk advies. Vanuit mijn achtergrond als onderwijskundig linguïst ben ik bekend met didactiek, methodiekontwikkeling en pedagogische werkvormen. Met mijn expertise sta ik graag uw organisatie bij, door bijvoorbeeld ouderbijeenkomsten, workshops of gastlessen te verzorgen.

Ik ga heel praktisch en op hun eigen niveau met de kinderen aan de slag. De kinderen mogen proeven en we praten samen over verschillende smaken. Voedzaam wil benadrukken dat gezond eten niet alleen lekker, maar ook heel belangrijk is. Ook ouders wil ik, door middel van workshops en cursussen, graag informeren over hoe zij kunnen zorgen dat hun kind gezond opgroeit en hoe het gezellig blijft aan tafel. Zo kan men een blijvende leefstijlverandering inzetten én volhouden.

Vraag vrijblijvend om een offerte of een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie via  info@voedzaamadvies.nl of via de contactpagina.