prev next

Voedzaam en particulieren

8 Uur per week begeleid ik vanuit mijn eigen praktijk individuele klanten naar een gezond gewicht en een vitale leefstijl. Dat kunnen moeders, kinderen of gezinnen zijn. Ik doe dit via ambulante begeleiding; dat betekent dat ik gewoon bij jou thuis kom. Je hoeft de deur niet uit, je hebt geen reistijd, geen gedoe! Dat is wel zo makkelijk. (En je hoeft niet speciaal op te ruimen, bij mij thuis is het ook wel eens een rommeltje ;-)). Ook online begeleiding via mail en telefoon is mogelijk!

Als BGN-gewichtsconsulent begeleid ik je naar een gezonde leefstijl vanuit de Richtlijnen Goede Voeding. Gewoon eten en geen ingewikkelde diëten of beperkingen én je gezin kan gewoon mee blijven eten!

De adviezen van Voedzaam hebben altijd als uitgangspunt een puur&onbewerkt leven. Vanuit het geloof dat we de aarde te leen hebben van de Schepper en dat we de opdracht hebben om voor de schepping, voor elkaar én voor ons eigen lichaam te zorgen, kiest Voedzaam voor biologisch&duurzaam, fairtrade&eerlijk en voor puur&onbewerkt.

Neem gratis en vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor jou kan doen!