prev next
  • Anniek Sturm

Voedzaam en coaching

8 Uur per week coach ik vanuit mijn eigen praktijk individuele klanten naar een vitale en gezonde leefstijl. Dat kunnen moeders, kinderen of gezinnen zijn. Ik doe dit  vanuit mijn mooie praktijkruimte in Hoofddorp. Ook online begeleiding via Zoom en telefoon is mogelijk!

Als holistisch leefstijlcoach en BGN-gewichtsconsulent begeleid ik je naar een gezonde leefstijl vanuit de Richtlijnen Goede Voeding. Dat betekent dat je alles mag eten en geen ingewikkelde diëten of beperkingen krijgt opgelegd. En je gezin kan gewoon mee blijven eten! Bij Voedzaam leer je weer liefdevol en intuïtief eten, met respect voor je lichaam, ziel en geest.

Naast coach ben ik ook Tikva-trainer. Zo kun je ook praktisch aan de slag met ontspanning en beweging.

De adviezen van Voedzaam hebben altijd als uitgangspunt een puur&onbewerkt leven. Vanuit het geloof dat we de aarde te leen hebben van de Schepper en dat we de opdracht hebben om voor de schepping, voor elkaar én voor ons eigen lichaam te zorgen, kiest Voedzaam voor biologisch&duurzaam, fairtrade&eerlijk en voor puur&onbewerkt.

Neem gratis en vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor jou kan doen!


Wat kost coaching en begeleiding?

Veel verzekeraars vergoeden een gedeelte van voedingsbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden!
De consulten worden berekend op basis van een uurtarief van €75,-. In het geval van langere begeleiding en coaching wordt er een pakket op maat gemaakt.