Rabarber-crumble

Oeioei, wat een heerlijk toetje is dit toch. Helemaal omdat het bestaat uit gezonde en voedzame ingrediënten! In deze tijd is er weer rabarber te verkrijgen en de eerste aardbeien kun je ook binnenkort plukken. Lekker genieten van het seizoen!

Lees meer

Ouderwetse pepernoten

In de maanden voor sinterklaas kun je je al tijden tegoed doen aan al het lekkers en suikergoed. Niet echt goed voor je natuurlijk, maar wel lekker. Hier vind je tips voor de sinterklaastijd én een lekker recept voor ouderwetse pepernoten.

Lees meer

Recept Hummus

Hummus is heerlijk als dip voor rauwkost (worteltjes, komkommer, bleekselderij, paprika, etc) of als beleg op toastjes. Of natuurlijk gewoon als broodbeleg.

Lees meer

Pannenkoekendag

Vandaag is het nationale pannenkoekendag, dat werden hier puur&onbewerkte, vegan pannenkoeken. Lekker van havermout, boekweitmeel en lijnzaad. Vol vezels en zonder ei. En superlekker, al zeg ik het zelf!

Lees meer

Gezonde Paksoy-kerstsalade

Veel vrouwen van boven de 25 willen graag gezond eten, ook met de kerst. En dat is natuurlijk he-le-maal goed! Want gezond eten en gezelligheid gaan heel erg goed samen. Gezond eten is nog lekker ook! Wat wil je nog meer met kerst...

Lees meer

Sint Maarten

Hoera, het is zover...Sint Maarten. De dag dat je lichtje schijnen mag. Deze dag wil ik mijn lichtje laten schijnen op het fenomeen snoep ophalen. Want hoe doe je dat suikerbewust? Zonder snoep? Of...

Lees meer

Voedingsrichtlijnen

De voedingsadviezen vliegen ons deze weken om de oren. Maar wat doet dat eigenlijk met ons? En laten we ons eigenlijk nog wel vertellen wat we wel of niet moeten eten?

Lees meer