prev next

Ik wil graag gezond eten, maar heb soms zo weinig inspiratie...
Ik wil graag voldoende eten, maar weet niet hoeveel voor mijn lichaam en leefstijl nodig is...

Ik wil graag een houvast voor mijn voeding met dagelijks recepten en ideeen die passen bij wat ik lekker vind en waar ik van kan genieten...

Ik wil graag een menu speciaal voor mij gemaakt waarbij mijn gezin kan mee-eten en ik niet apart hoef te koken...

Ik wil graag een op maat gemaakt advies, maar ik eet geen ...(vlees, vis, spruitjes, melk, ...)
Ik wil graag gezond eten, maar het moet wel makkelijk mee te nemen zijn naar mijn werk...
Ik wil nooit meer dieten...maar durf niet zomaar alles weer te gaan eten


Zijn dit de vragen waar jij mee zit? Dan kun je nu bij Voedzaam een Menu Op Maat krijgen. Dit menu is afgestemd op jouw persoonlijke situatie (lichaamssamenstelling, leefstijl, sport en activiteiten) én houdt rekening met je voedingsvoorkeuren. Vul in wat jouw wens is en ontvang jouw weekmenu's op maat.  De weekmenu's zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95 per maand. Vul hieronder je gegevens in en ontdek of de menu's wat voor jou zijn!

Merk je dat je toch wat meer hulp kunt gebruiken omdat je gedrag veranderen lastiger is dan je dacht? Of wil je een persoonlijk advies over de beste samenstelling van de voedinsstoffen? Dan kun je natuurlijk de weekmenu's combineren met een persoonlijk (eenmalig) coachingsgepsrek of een coachingstraject. Klik dan hier om contact op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek

Twijfel je aan de ingevulde waardes over je activiteiten en wat voor jou de juiste verdeling is voor de koolhydraten, eiwitten en vetten? Met een eenmalige analyse én één adviesgesprek help ik je op weg en stellen we samen de juiste waardes in. Daarna kun je lekker zelf aan de slag met de weekmenu's.
Een eenmalig analyse + advies-gesprek kan live of online en kost €95,-. In sommige gevallen kun je dit van je zorgverzekeraar vergoed krijgen (vraag naar de voorwaarden).

In een coachingsgesprek ligt de focus vooral op het omgaan met je emoties, gedachten, omstandigheden en gevoelens. Soms begin je ergens enthousiast en vol goede moed aan, maar lukt het niet om het in de praktijk te brengen of het nieuwe gedrag vol te houden. In individuele trajecten nemen we de tijd en loop ik samen met jou op. Tarieven voor een traject zijn altijd op maat gemaakt op basis van €70,- per uur.