Over Voedzaam

Een manier om een droombaan te bemachtigen is er zelf een te creëren, zei Ben Tiggelaar.

Na fantastische, leerzame jaren als onderwijskundig linguïst in het speciaal onderwijs en manager in de zorg, heb ik in het voorjaar van 2013 de sprong gewaagd om iets totaal anders te gaan doen.

Een aantal jaren daarvoor ontdekte ik in een persoonlijke zoektocht wat voeding, beweging, adem en ontspanning kan betekenen voor een gezond en vitaal leven. Dit deel ik graag met jou!

De adviezen van Voedzaam hebben altijd als uitgangspunt een puur & onbewerkt leven. Vanuit het geloof dat we de aarde te leen hebben van de Schepper en dat we de opdracht hebben om voor de schepping, voor elkaar én voor ons eigen lichaam te zorgen, kiest Voedzaam voor biologisch & duurzaam, fairtrade & eerlijk en voor puur & onbewerkt. 

Om het zorgen voor elkaar praktisch vorm te geven, doneert Voedzaam elk jaar een gedeelte van de winst aan een goed doel. Ik heb hiervoor Compassion gekozen, een kindsponsororganisatie die wereldwijd kinderen bevrijd van armoede. En International Justice Mission (IJM), een mensenrechtenorganisatie die zich inzet tegen onder andere moderne slavernij en mensenhandel.

Welkom bij Voedzaam!

Anniek SturmAangesloten bij: 

Sinds 2017 is de Academie voor Holistisch Coachen hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van holistisch coachen. Als docent ben ik betrokken bij de HBO-opleiding Leefstijlcoach en verzorg ik de opleiding tot BGN-gewichtsconsulent.